Valentijn

 

VALENTIJNSONTBIJT
Zondag 11 februari van 9u30-11u30
€ 29/pp inclusief aperitief en amuses

Aperitief
Glas Cava ‘Pére Ventura’ brut
Verse vruchtensappen
Toast gerookte zalm
Toast Ibérico ham

Broodassortiment
Diversiteit aan pistolets, broden, sandwiches, stokbrood
Croissants, koffiekoeken
Bereide salades, Breydel ham, Italiaanse charcuterie
Kazen uitgekozen door kaasmeester Van Tricht
Tomaat mozzarella
Gerookte vis
Huisgezouten ‘Duroc’ spek
Beuling met appelmoes
Frikadellenkoek met krieken
Roerei
Platte kaas met diverse suikers
Fruitmand
Ontbijtgranen
Zoet beleg
Dessertbuffetje
Koffie en thee naar believen


 


VALENTIJNSMENU
Verkrijgbaar op dinsdag 13 februari (diner) en woensdag 14 februari (lunch en diner)
4-gangenmenu à 47/pp

Amuses van de Chef
*****
Buikspek, knolselder, zwarte look, tafelzuur
Of
Carpaccio van coquilles, kerstomaat, ceviche van zwaartvis
*****
Verschillende bereidingen van ganzenlever, van koud naar warm, pens, appel, peer, rode biet (supplement € 7/pp)
*****
Consommé van duif
*****
Hoevekip, mozzarella, tomaat, gnocchi, gevulde groenten
Of
Skrei, risotto, venkel, mosseltjes, saffraan
Of
Rib-eye, groentensalade, frietjes, béarnaise of pepersaus (supplement € 6/pp)
Of
Zeetong à la Meunière, gemengde sla, frietjes (supplement € 6/pp)
*****
Chocolade moelleux, macedoine van winterfruit, amarenakersen
Of
Assortiment fijne kazen 'Michel Van Tricht' (supplement € 7/pp)

 

DISH2 DISH1 BRAS1 RESTO1 BRAS3 CAFE1 BRAS2 GEBOUW1