Valentijn

 
VALENTIJNSMENU
Menu verkrijgbaar van donderdag 14 februari t/m zondag 17 februari
 
Amuse van de Chef
___
Duo kortgebakken zalm & tonijn, komkommer, soya, yoghurt
Of
Millefeuille van gerookte rundslende, rucola, parmezaan, balsamico
___
Soepje van rode biet, gerookte paling, kruidenkaas
___
Kalfsribstuk, risotto, tomaat, groene asperges
Of
Skrei, brandade, gebakken groentjes, mosterdmousseline
___
Moelleux van chocolade, zure room, notencrumble, dragonfruit
 
4-gangenmenu € 57/pp
Menu inclusief coupe Champagne Victor & Charles Rosé, begeleidende wijnen, water en koffie € 99/pp
 
Donderdagavond 14/2 :
- Reservatie enkel via mail : info@jardinpublic.be
- Verplicht voorschot na bevestiging van reservatie via bank van € 30/pp | BE09 0015 8779 8757
- Enkel menu verkrijgbaar. Mogelijke allergieën dienen minimum twee dagen op voorhand doorgegeven te worden.
 
Vrijdag 15/2 t/m zondag 17/2 :
- Reservatie bij voorkeur via mail
- Valentijnsmenu en à la carte mogelijk
 
Jardin Public | Lodewijk Van Berckenlaan 146, Berchem
T : 03 322 65 63
www.jardinpublic.be
VALENTIJN2019 DISH2 DISH1 BRAS1 RESTO1 BRAS3 CAFE1 BRAS2 GEBOUW1