Eindejaarsprogramma


KERSTMENU 
Op 24 december verwelkomen wij u vanaf 18u.
Op 25 december kan u doorlopend bij ons terecht van 12u-21u.


Amuses van de chef

****

Sint Jacobsvruchten | bloemkoolrisotto | dashi  | jus van mosselen

****

Kreeftenbouillon | ravioli | zeewier | grijze garnalen

****

Spoom citroen | rosé champagne

****

Gevulde kalkoen | Belgische groenten | gratin | schuim van truffel

****

Bittere chocolade | sinaasappel | vanille


Prijs menu: : €55/pp

Reservatie wordt bevestigd na storting voorschot van €25/pp.
Graag met vermelding van datum en naam.

IBAN BE09 0015 8779 8757
BIC GEBABEBB


OUDEJAARSAVOND - 31 december 2019
We verwelkomen u vanaf 19u.


Amuses van de chef

*****

Duo krab | tomaat | avocado | pompelmoes

*****

Tongschar “Bouillabaise”

*****  

Spoom citroen | rosé champagne

***** 

Hertenkalf | pastinaak | rode biet | boschampignons | bloedworst | gnocchi

*****

Creatie chocolade “Jardin Public”


Prijs menu: : €75/pp

Reservatie wordt bevestigd na storting voorschot van €35/pp. 
Graag met vermelding van datum en naam.
IBAN BE09 0015 8779 8757
BIC GEBABEBB


NIEUWJAARSDAG - 1 januari 2020
We verwelkomen u doorlopend van 12u-21u.


Amuses van de chef

*****

Tongschar “Bouillabaise”

*****  

Spoom citroen | rosé champagne

***** 

Hertenkalf | pastinaak | rode biet | boschampignons | bloedworst | gnocchi

*****

Creatie chocolade Jardin Public


Prijs menu: : €49/pp

Reservatie wordt bevestigd na storting voorschot van €25/pp. 
Graag met vermelding van datum en naam.
IBAN BE09 0015 8779 8757



JARDIN PUBLIC
Lodewijk Van Berckenlaan 146, 2600 Berchem
T : 03 322 65 63
info@jardinpublic.be
www.jardinpublic.be


 

jurgen3 jurgen2 jurgen1 DISH2 DISH1 BRAS1 RESTO1 BRAS3 CAFE1 BRAS2 GEBOUW1