Eindejaarsprogramma

KERSTMENU 
Op 24 december verwelkomen wij u vanaf 18u.
Op 25 december kan u doorlopend bij ons terecht van 12u-21u.

Amuses van de chef
****
Kreeftenbouillon | ravioli | citroengras
****
Tongfilet | Normandische wijze
****
Granité gin & tonic | vlierbloesem
****
Gevulde kalkoen | appeltje & veenbessen | wintergroentjes | aardappelgratin
****
Forêt noir | chocolade & kers

Prijs menu: : €55/pp
Reservatie wordt bevestigd na storting voorschot van €25/pp. Graag met vermelding van datum en naam.
IBAN BE09 0015 8779 8757
BIC GEBABEBB



OUDEJAARSAVOND - 31 december 2018
We verwelkomen u vanaf 19u.

Amuses van de chef
*****
Carpaccio van Carabinero | krokantje van krab | zeewier | soya
*****
Tarbot | fideuà | zeevruchten | zeekraal
***** 
Granité champagne | lychee
***** 
Hertenkalf | polenta | klassieke groenten | Albuferasaus
*****
Chocolade | praliné | hazelnoot

Prijs menu: : €75/pp
Reservatie wordt bevestigd na storting voorschot van €35/pp. 
Graag met vermelding van datum en naam.
IBAN BE09 0015 8779 8757
BIC GEBABEBB



NIEUWJAARSDAG - 1 januari 2019
We verwelkomen u doorlopend van 12u-21u.

Amuses van de chef
*****
Tarbot | fideuà | zeevruchten | zeekraal
***** 
Granité champagne | lychee
***** 
Hertenkalf | polenta | klassieke groenten | Albuferasaus
*****
Chocolade | praliné | hazelnoot

Prijs menu: : €49/pp
Reservatie wordt bevestigd na storting voorschot van €25/pp. 
Graag met vermelding van datum en naam.
IBAN BE09 0015 8779 8757



JARDIN PUBLIC
Lodewijk Van Berckenlaan 146, 2600 Berchem
T : 03 322 65 63
info@jardinpublic.be
www.jardinpublic.be


 

DISH2 DISH1 BRAS1 RESTO1 BRAS3 CAFE1 BRAS2 GEBOUW1