Valentijn

 
VRIJDAG 14 FEBRUARI VANAF 18u :
Valentijnsmenu 4-gangen € 55 | 5-gangen € 69
5-gangenmenu inclusief drankenformule € 99 met Coupe Victor & Charles Brut, aangepaste wijnen, water en koffie of thee
 
ZATERDAG 15 EN ZONDAG 16 FEBRUARI :
Valentijnsmenu en à la carte mogelijk tijdens lunch en diner
 
 
MENU
 
Amuusjes van de Chef
°°°
Tartaar van kalf, truffel, tomaat, parmezaan, venkel
Of
Fideua met zeevruchtjes
Of
Bereidingen van ganzenlever, van koud naar warm,
pens, appel, peer, rode biet
Suppl. € 7
°°°
Minestronesoep
°°°
Skrei, gebakken aardappeltjes, groene groentjes, beurre blanc vadouvent
Of
Trio Brasvar varken, bloemkool, bataat, stoemp van groene kool, rode biet
gerookte amandelen, graanmosterd
°°°
Moelleux van chocolade, Amarena-kers, veenbes
jurgen3 jurgen2 jurgen1 DISH2 DISH1 BRAS1 RESTO1 BRAS3 CAFE1 BRAS2 GEBOUW1