W O E N S D A G 2 5 D E C E M B E R
Reserveren kan doorlopend van 12u tot 20u30
Enkel menu4-gangen keuzemenu exclusief dranken ; vanaf € 70
Aperitief, wijnformule en koffie : suppl € 45
Voorschot : € 35/persoon online te betalen bij de online reservering
Amuse van de Chef
–
Tataki van tonijn, little gem, groenekruiden, sweet chili
Of
Rundstartaar, truffel, rucola, parmezaan, tomaat
Of
Toast champignon, pompoenhummus, geconfijte lookolie
Of
Verschillende bereidingen van ganzenlever, appel, peer, beuling, vijgen, roggeverdommeke (suppl.€ 7)
–
Soepje van bloemkool en aardpeer, ravioli St-Jacobsvrucht
–
Zeebaars, knolselderpuree, ratatouille, beurre blanc van kokkels
Of
Hoevekip, risotto met boschampignons, truffel, rode biet
Of
Hertenkalf, kerstgarnituur, kroketjes, Albufera (suppl. € 8)
Of
Ravioli Gorgonzola
Of
Rib-eye, Black Angus, groentesalade, frietjes, béarnaise of pepersaus (suppl. € 8)
Of
Zeetong à la meunière, slaatje, verse frieten, botersaus (suppl. € 12)
–
Dessert van de Chef
Of
Dame blanche
Of
Selectie kazen ‘Van Tricht’ (suppl. € 7)
Of
Irish Coffee